Erikas barbershopresa. Del 8 – Årets slut

17 Sep
by asarib, posted in Krönikor, Nyheter   |  No Comments

Erika Rodin är en av Albas senaste medlemstillskott. I en serie av texter kommer hon att berätta om sin resa in i Alba och resan fram till Nordiska Mästerskapen i kvinnlig barbershop, där kören tävlade mot andra barbershopkörer och slogs om en VM-plats i Las Vegas 2017.

Vimmel, Alba Show Chorus

NM i Karlstad, 2016. Foto Dick Gillberg

Nu har jag varit med i Alba i ett läsår och ska snart påbörja mitt andra. Det har verkligen varit en bergochdalbana. Så många nya intryck, känslor, kunskaper och vänner. Att söka till Alba är antagligen ett av mina bästa beslut här i livet och jag hoppas jag kan fortsätta länge utan att resten av livet kommer och stör. Det kommande året ska vi lära oss två nya tävlingslåtar och göra allt vi kan för att placera oss ännu bättre i nästa års NM. Vi planerar även att åka till EM nästa höst. . Jag tror det kommer bli helt magiskt. Vem hade kunnat ana att det kunde vara så kul att stå och repa samma fras i en halvtimme?

Om det är någon som läst det här och inte sjunger i kör än så har jag bara en sak att säga: Sök till en kör! Det kommer förgylla ditt liv på så många sätt. Men nu måste jag gå och öva på vår nya uptune.

Over and out
//Erika

Comments are closed.