Gott Nytt 2017!

08 Jan
by asarib, posted in Nyheter   |  No Comments

Såhär i början på det nya året är det skönt att stanna upp en stund och reflektera. Över livet och nuet, och vad vi har omkring oss.

2016

Ett år då omvärlden drabbades av en rad tragedier och hemska händelser. Det är just då, när världen utanför är skakig och framtiden oviss, som vi behöver musiken, och varandra, som mest. Som så mången gång förr överväldigas jag av hur mycket sången, musiken och alla vänner betyder.

För Alba var 2016 ett härligt, händelserikt och spännande år. Hösten har varit en enda lång ljuvlig utvecklingsresa, fylld av energi och engagemang, insikter och glädje. Många nya sångerskor har sökt sig till oss, och vi är väldigt stolta över att vi har fått in 8 nya medlemmar de senaste 4 månaderna. Vilket underbart tillskott!

2017

Ett späckat, underbart Alba-år står för dörren som kommer att innehålla både väntade och oväntade höjdpunkter. Coacher i världsklass, Nordiska mästerskapen i Karlstad i maj. EM i Bournemouth i oktober – med tillhörande genrepskonsert. . Under året kommer vi även att börja förbereda och jobba för en kommande show som ska gå av stapeln någon gång under 2018 – stay tuned …

Varmt tack

Ett varmt tack till Nordic Light Region och Sweet Adelines som ständigt stöttar, leder och jobbar för oss körer och kvartetter så att vi ska kunna utvecklas. Det är en ynnest att få vara del av denna organisation. Men framför allt är jag innerligt tacksam över att få leda Alba, en grupp med ständigt positiv attityd och outsinlig vilja att lära och utvecklas, där värme och kärlek flödar mellan oss. Till varandra, till musiken, till lärandet. Och så har vi ju så galet kul!

Jag vill med detta önska alla våra vänner, kunder, körsystrar och körbröder ett riktigt gott 2017 fyllt av musikaliska och magiska stunder!

Åsa Fagerström
Dirigent Alba Show Chorus

Comments are closed.