Anna Arnell Chadda – Bas

Anna Arnell Chadda kom med i Alba av en slump. Det visade sig vara ett lyckokast, hon tycker barbershop är en grymt rolig och utmanande körstil.

Anna  kom med i Alba via ett bröllop. Hon sjöng för brudparet tillsammans med en Albamedlem som tyckte hon skulle söka in till kören. Hon tog rådet och sjunger numera basstämman. Sin egen röst beskriver hon som ljus och klangrik.

– Det verkade vara ett härligt gäng som sjöng, seriös och med höga ambitioner. Jag tänkte att jag har ingenting att förlora och gick dit för att pröva in. Nu är jag med, det är jätteroligt.

Anna har två favoritlåtar ur Albas repertoar.

– Jag gillar Open Door, den  är svängig och har en fin melodi. Jag sjunger en blandning av text och komp i basstämman, vilket jag gillar. Men  jag tycker också mycket om  No one but you för att den är vacker och stark.

Vad har du för förväntningar inför St Louis?
– 
Det ska bli helt galet roligt och det kommer att bli ett minne för livet.